Andesteg og ris a la mande. Serveres med hvide og brune kartofler, andesauce, æbler, svesker og rødkål.
Spis på RESTAURANT MØLLEBÆK
Mortens Aften
Tirsdag den 10 november 17.00 - 21.00
Kr. 288
Julefrokost
Lørdag den 5 december 17.00 - ?
Stor julebuffet med livemusik
Marineret sild, kryddersild, stegte sild og karrysalat, Fiskefilet med remolade, Varmrøget laks med stuvet spinat, Varm ribbensteg med rødkål, Varm Leverpostej med bacon og champignon, Andesteg med rødkål, Varm medister og julekål, Frugtfad med forskellige frugter, Ris a la mande med kirsebærsauce, Forskellige brød og smør.
Basispris Kr 398,-. Velkomstdrink Kr 30,-. Shots og Drinkkort. 10 shots Kr 250,- eller 10 drinks Kr 350,-. Fri øl, vand og vin fra 17.00 – 21.00 Kr 300,-
Kr. 398
Stegt flæsk
Hver onsdag 17.00 - 20.00
Stegt flæsk ad libitum, serveres med hvide kartofler, persillesauce samt hjemmesyltet surt og sødt
Kr. 148
Klassisk wienerschnizel
Første torsdag i måneden 17.00 - 20.00
Klassisk wienerschnitzel af kalvekød, serveres med braserede kartofler, ærter og smørsauce